Referenties

Zwemvijver met verhoogde plantenzone en waterval in Kessel-Lo


 • Zwemvijver met verhoogde plantenzone en waterval

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van een zwemvijver met verhoogde plantenzone en waterval. De perfecte combinatie van natuurlijke esthetiek en verfrissend zwemplezier.

Hier zijn enkele kenmerken die onze zwemvijver zo speciaal maken:

   • Ruim zwemgedeelte: Geniet van een royaal zwemgedeelte van 9m x 4m, waarin je vrij kunt bewegen en ontspannen. Of je nu wilt zwemmen, spelen of gewoon verkoeling zoekt op warme zomerdagen, onze zwemvijver biedt voldoende ruimte voor al je zwembehoeften.
   • Efficiënte filtering: Onze zwemvijver is uitgerust met een verhoogde plantenzone van 2m x 3,7m. Deze plantenzone fungeert als een natuurlijk filtersysteem, waarbij de planten overtollige voedingsstoffen uit het water opnemen en de waterkwaliteit verbeteren. Hierdoor blijft het water helder en gezond, zonder dat chemische producten nodig zijn.
   • Ontspannende waterval: Ervaar de rustgevende ambiance van een waterval in onze zwemvijver. Het kabbelende water creëert een ontspannende atmosfeer en voegt een vleugje elegantie toe aan de omgeving. Laat jezelf onderdompelen in de kalmerende geluiden en geniet van een unieke zwemervaring.
   • Stijlvolle afwerking: De zwembadboord van onze zwemvijver is afgewerkt met graniet. Dit duurzame en luxueuze materiaal geeft een strakke en verfijnde uitstraling aan de zwemvijver. De granieten afwerking voegt een vleugje klasse toe aan je buitenruimte en creëert een naadloze overgang tussen de zwemvijver en de omgeving.

Bij Well-Aqua streven we naar tevreden klanten en leveren we hoogwaardige zwemvijvers met oog voor detail. Onze strakke zwemvijver in Kessel-Lo met verhoogde plantenzone, waterval en granieten afwerking is een perfecte keuze voor liefhebbers van elegantie en functionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ontdek zelf de unieke charme van onze zwemvijvers!