Ons concept

Het concept van Well-Aqua

Het concept van Well-Aqua is opgebouwd rond beleving van water in uw eigen thuisomgeving. Alle Well-Aqua producten - of het nu gaat om zwemvijvers, biozwembaden, hottubs, buitendouches of waterpartijen - zorgen ervoor dat u voluit kan genieten van water en brengen u dank zij het weldoend effect van water opnieuw tot innerlijke rust.

Well-Aqua gaat voor u zeer selectief te werk aangaande de productkeuze. Onderstaande conceptwaarden zijn hierbij leidend.


1

Kwaliteit

Well-Aqua gaat voor kwaliteit. Dit weerspiegelt zich niet alleen in ons productaanbod en in de gebruikte materialen, maar ook in de kwalitatieve uitvoering van uw project. Elke stap in het project gebeurt doordacht en vanzelfsprekend in samenspraak met u als klant.
2

Harmonie met de natuur

Alle producten van Well-Aqua zijn zo geconcipieerd dat ze steeds in harmonie zijn met de natuur. De voorkeur gaat uit naar materialen van natuurlijke oorsprong. Elk project wordt zo sterk mogelijk geïntegreerd in de natuurlijke omgeving.
3

Duurzaamheid

Een zo duurzaam mogelijk gebruik van grondstoffen, energie en materialen staat voor Well-Aqua steeds voorop. Want enkel deze aanpak kan helpen bij het sluiten van kringlopen. We doen dit uiteraard zonder de gewenste levensduur van het product of project uit het oog te verliezen.
4

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij de keuze van materialen en systemen. Want enkel producten en concepten die weinig nazorg en onderhoud vergen, geven u voldoende tijd om te genieten.

Webdesign & development door Blok56

Wij ontwerpen een website die aansluit bij uw visie en daarnaast ook nog zeer betaalbaar is, bekijk details op Blok56 en vraag direct online een vrijblijvende website offerte aan.

We bieden totaal-oplossingen op het gebied van visuele communicatie. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van uw logo en complete huisstijl, flyers, reclamebrochures, visitekaartjes tot en met de aankleding van uw bedrijf met belettering, banners, spandoek in frame of canvas prints. Alles op één adres!

Contactinformatie

Emmasingel 56, Weert (NL)

Website: blok56.nl
Email: info@blok56.nl
Telefoon: +31 (0) 495 62 36 46