Ons concept

Waterwellness

Zwemmen, drijven of mediteren in water kan ons helpen om onze gedachten te vertragen en ons meer ontspannen te voelen. Bovendien kan het geluid van water ons helpen onze gedachten los te laten en ons te concentreren op het hier en nu. Daarnaast kan water ook helpen bij het verminderen van stress en angstgevoelens, wat ons kan helpen ons meer ontspannen en kalm te voelen. Het kan ook helpen om ons te verbinden met de natuur en ons gevoel van welzijn te verhogen.

Genieten van water in je eigen thuisomgeving. Dat is het concept van Well-Aqua. Al onze producten – of het nu gaat om bio-zwembaden, zwemvijvers, hottubs, buitendouches of waterpartijen – zorgen ervoor dat je voluit kan genieten van water bij jouw thuis en brengen je dankzij het weldoend effect van water opnieuw tot rust. Water heeft een kalmerende werking op ons zenuwstelsel en onze geest. Well-Aqua is zeer selectief op vlak van materiaal- en productkeuze. Kwaliteit, harmonie met de natuur, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij leidend.

Kwaliteit

Well-Aqua gaat voor kwaliteit. Dit weerspiegelt zich niet alleen in ons productaanbod en in de gebruikte materialen, maar ook in de kwalitatieve uitvoering.

Harmonie met de natuur

Alle producten van Well-Aqua zijn zo geconcipieerd dat ze steeds in harmonie zijn met de natuur. De voorkeur gaat uit naar materialen van natuurlijke oorsprong en zonder chemische additieven (bv. zwembaden zonder chloor). Elk project wordt zo sterk mogelijk geïntegreerd in de natuurlijke omgeving.

Duurzaamheid

Een zo duurzaam mogelijk gebruik van grondstoffen, energie en materialen staat voor Well-Aqua steeds voorop. Want enkel deze aanpak kan helpen bij het sluiten van kringlopen. We doen dit uiteraard zonder de gewenste levensduur van het product of project uit het oog te verliezen.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij de keuze van materialen en systemen. Want enkel producten en concepten die weinig nazorg en onderhoud vergen, geven u voldoende tijd om te genieten.