Referenties

Zwemvijver in Kessel-Lo


  • Zwemvijver Kessel-Lo

Ontdek deze organische zwemvijver in Kessel-Lo met een sterk natuurlijk karakter. De speelse en natuurlijke vorm met een grote diversiteit aan water- en oeverplanten tovert de relatief kleine stadstuin om tot een echt paradijsje. Let ook op de ruwe stapstenen die je al wandelend laten baden in het frisse vijverwater. Het houten vlondertje achteraan maakt een bruuske duik in het water mogelijk, een echt feestje voor jonge, speelse kinderen die graag een bommetje doen.

De zuivering van het water gebeurt via een upflow plantenfilter, aangevuld met een extra fijne filtering door een boogzeeffilter.

Specificaties:

  • Organische zwemvijver in Kessel-Lo,
  • Afgewerkt met een zwarte EPDM-folie en een afboording met ECO-Bordure.
  • Toegankelijkheid via grote, ruwvormige stapstenen.
  • De centrale, diepe en rechthoekvormige zwemzone geeft de fervente zwemmer extra bewegingsruimte.
  • Zuivering gebeurt d.m.v. een natuurlijke, upflow plantenfilter in combinatie met ondergrondse boogzeeffilter.
  • Twee uv-lampen zorgen ervoor dat zweefalgen zich niet kunnen ontwikkelen.

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame zwemvijver voor jouw tuin, maar weet je niet waar te beginnen? Onze referenties van zwemvijvers kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw situatie. Laat je inspireren door onze hoogwaardige ontwerpen. Bovendien zorgen onze filters voor een natuurlijke zuivering van het water, wat resulteert in kristalhelder water zonder chemicaliën. Onze referenties geven je een realistisch beeld van wat we kunnen doen voor jouw tuin. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan op basis van een referentie en maak van jouw droomzwemvijver een realiteit!