Referenties

Zwemvijver met gescheiden plantenzone in Lummen


  • Zwemvijver met gescheiden plantenzone

Deze zwemvijver met gescheiden plantenzone heeft een apart zwemgedeelte en een aparte filterzone. De afmetingen van het zwemgedeelte zijn 10 meter lengte bij 4 meter breedte, terwijl de filterzone 3 meter bij 4 meter meet. Het terras rondom de zwemvijver met gescheiden plantenzone is aangelegd met padoek door Well-Aqua.

Dit ontwerp biedt de mogelijkheid om te genieten van een afzonderlijk zwemgedeelte, terwijl het filtergedeelte zorgt voor het zuiveren en onderhouden van het water. Het zwemgedeelte is ruim, met voldoende lengte en breedte om comfortabel te zwemmen en te ontspannen.

Het terras rondom het zwembad, dat is aangelegd met padoek door Well-Aqua, voegt een esthetisch element toe aan de omgeving. Padoek is een duurzaam en weerbestendig hout dat geschikt is voor buitentoepassingen. Het terras biedt een plek om te ontspannen, te zonnebaden en te genieten van de schoonheid van het biozwembad/strakke zwemvijver.

Met dit ontwerp en de keuze voor een apart zwemgedeelte, een filterzone en een padoekterras heb je een goed uitgebalanceerde en functionele omgeving gecreëerd om te zwemmen en te ontspannen.

Het is raadzaam om de hulp in te schakelen van ervaren professionals om het ontwerp, de constructie en het onderhoud van het biozwembad/strakke zwemvijver tot een succes te maken. Hiervoor kan je bij Well-Aqua terecht. Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame zwemvijver voor jouw tuin, maar weet je niet waar te beginnen? Onze referenties van zwemvijvers kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw situatie. Laat je inspireren door onze hoogwaardige ontwerpen. Onze referenties geven je een realistisch beeld van wat we kunnen doen voor jouw tuin. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan op basis van een referentie en maak van jouw droomzwemvijver een realiteit!