Referenties

Aanleg van strakke zwemvijver met infinity in Lommel


  • strakke zwemvijver met infinity -Lommel
  • zwemvijver met metalen boord
  • zwemvijver met folie
  • zwemvijver Lommel afwerking
  • zwemvijver Lommel met houten boord, terras en infinity

De aanleg van een strakke zwemvijver geeft een natuurlijke uitstraling aan je tuin. Het ontwerp maakt gebruik van strakke lijnen en eenvoudige vormen, waardoor het een rustgevende en serene sfeer creëert die vergelijkbaar is met een natuurlijk meer of vijver. In tegenstelling tot chloorzwembaden maakt een strakke zwemvijver gebruik van een biologisch filtersysteem dat het water op natuurlijke wijze zuivert. Dit resulteert in een gezonder zwemklimaat zonder de nadelen van chemische desinfectiemiddelen. De beplanting in de zwemvijver helpt bij het zuiveren van het water en zorgt voor een natuurlijk evenwicht.

Een infinity edge zwemvijver creëert een visueel indrukwekkend effect waarbij het wateroppervlak naadloos overgaat in de omgeving. De illusie van een eindeloos zwembad dat lijkt over te lopen in de horizon geeft een gevoel van ruimte en sereniteit. Dit esthetische aspect voegt een vleugje luxe toe aan de zwemvijver.

Enkele foto’s van de werf van de aanleg van een strakke zwemvijver met infinity in Lommel

Foto 1 : uitzetten van zwemvijver
Foto 2 : uitgraven
Foto 3 : metselwerk – door het later gelegen gedeelte aan de achterzijde krijgt de zwemvijver een infinity-effect
Foto 4 : zwemvijver met metalen boord zodat gazon kan aansluiten op vijver
Foto 5 : folie geplaatst
Foto 6 : filterzone afgewerkt
Foto 7 : zwemvijver afgewerkt met houten rand en terras
Foto 8 : infinity

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame zwemvijver voor jouw tuin, maar weet je niet waar te beginnen? Onze referenties van zwemvijvers kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw situatie. Laat je inspireren door onze hoogwaardige ontwerpen. Bovendien zorgen onze filters voor een natuurlijke zuivering van het water, wat resulteert in kristalhelder water zonder chemicaliën. Onze referenties geven je een realistisch beeld van wat we kunnen doen voor jouw tuin. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan op basis van een referentie en maak van jouw droomzwemvijver een realiteit!