Referenties

Strakke zwemvijver in Lovenjoel


  • Strakke zwemvijver - Lovenjoel

Deze strakke zwemvijver in Lovenjoel is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ecologisch verantwoorde en onderhoudsvriendelijke zwemvijver. De zijdelingse vlonder en het bijbehorende poolhouse voegen niet alleen extra functionaliteit toe, maar geven ook een mooie esthetische uitstraling aan het geheel.

Deze zwemvijver maakt gebruik van een ecologisch filtersysteem. In deze upflow zwemvijver wordt het water van onderaf omhoog gepompt, vanaf de bodem van de vijver naar het wateroppervlak. Terwijl het water omhoog beweegt, passeert het verschillende lagen van speciale planten en micro-organismen, die fungeren als natuurlijke filters. Deze planten en micro-organismen absorberen verontreinigingen uit het water, waardoor het water helder en zuiver wordt. Hierdoor is er geen noodzaak voor het toevoegen van chemicaliën.

De zijdelingse vlonder biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op het water. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als zonneterras of als plek om te ontspannen of om gezellig samen te zijn met vrienden en familie.

Het bijbehorende poolhouse biedt niet alleen extra opslagruimte voor zwembadaccessoires en -benodigdheden, maar kan ook worden gebruikt als een plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Het kan worden uitgerust met verschillende voorzieningen, zoals een kitchenette, een douche en een toilet, waardoor het een multifunctionele ruimte wordt.

Specificaties:

  • Strakke zwemvijver in Lovenjoel
  • Ecologisch upflow filtersysteem dat het water op een natuurlijke manier zuivert
  • Bijhorende poolhouse
  • Zijdelingse vlonder

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame zwemvijver voor jouw tuin, maar weet je niet waar te beginnen? Onze referenties van zwemvijvers kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw situatie. Laat je inspireren door onze hoogwaardige ontwerpen. Onze referenties geven je een realistisch beeld van wat we kunnen doen voor jouw tuin. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan op basis van een referentie en maak van jouw droomzwemvijver een realiteit!