Referenties

Aanleg strakke zwemvijver in Geetbets


Ontdek de stappen voor de aanleg van deze strakke zwemvijver in Geetbets.

Stap 1: Graafwerken De eerste stap bij de aanleg van de strakke zwemvijver in Geetbets is het uitvoeren van graafwerken. Hierbij wordt de benodigde ruimte uitgegraven om de zwemvijver te creëren. Dit omvat het graven van het gedeelte voor het zwemgedeelte en de verhoogde plantenzone. Foto 1 toont de graafwerkzaamheden in volle gang.

Stap 2: Gieten bodemplaat Nadat het graafwerk is voltooid, wordt de bodemplaat van de zwemvijver gegoten. Dit is meestal een betonnen plaat die de basis vormt voor de vijverconstructie. Foto 2 laat het gietproces van de bodemplaat zien.

Stap 3: Isolatie Na het uitharden van de bodemplaat wordt isolatie aangebracht. Dit helpt warmteverlies te voorkomen en zorgt voor een efficiëntere werking van de zwemvijver. Foto 3 toont het isolatieproces.

Stap 4: Plaatsing folie De volgende stap is het plaatsen van de folie. Dit is een waterdichte laag die de vijver vormt en voorkomt dat water weglekt. De folie wordt zorgvuldig geplaatst en strak getrokken om een naadloze afwerking te creëren. Foto 4 illustreert het moment waarop de folie wordt geïnstalleerd.

Stap 5: Grondplaat poolhouse Tot slot wordt de grondplaat voor het poolhouse geplaatst. Dit is de basis waarop het poolhouse zal worden gebouwd. Foto 5 laat zien hoe de grondplaat wordt geplaatst, waardoor een stevige fundering ontstaat voor het poolhouse.

Het is belangrijk op te merken dat deze stappen een algemene weergave zijn van het aanlegproces en dat de exacte stappen en volgorde kunnen variëren afhankelijk van de specifieke ontwerpeisen en omstandigheden van de zwemvijver. Het wordt aanbevolen om een professionele zwemvijverbouwer zoals Well-Aqua te raadplegen voor gedetailleerd advies en begeleiding tijdens het aanlegproces.

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame zwemvijver voor jouw tuin, maar weet je niet waar te beginnen? Onze referenties van zwemvijvers kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw situatie. Laat je inspireren door onze hoogwaardige ontwerpen. Onze referenties geven je een realistisch beeld van wat we kunnen doen voor jouw tuin. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan op basis van een referentie en maak van jouw droomzwemvijver een realiteit!