Referenties

Ingegraven hottub


  • Hottub deels ondergronds
  • hottub geïntegreerd in de tuin

Een ingegraven hottub is een geweldige manier om deze nog meer te integreren in de omgeving. Het biedt niet alleen een naadloze overgang naar het bad, maar maakt het ook gemakkelijker om in en uit de ingegraven hottub te stappen.

Door het deels ingraven van de hottub ontstaat er een soort zitkuil waarin je je bevindt. Dit biedt niet alleen een gevoel van privacy en gezelligheid, maar maakt het ook gemakkelijker om de temperatuur te regelen. Door de hottub deels in de grond te plaatsen, blijft de warmte namelijk beter behouden en wordt er minder energie verbruikt om het water op de gewenste temperatuur te houden.

Daarnaast zorgt het deels ingraven van de hottub voor een mooiere esthetiek en vermindert het de zichtbaarheid van de hottub in de tuin. Hierdoor gaat de hottub nog meer op in de omgeving en wordt het een natuurlijk onderdeel van de tuin.

Kortom, het deels ingraven van een hottub in de tuin biedt tal van voordelen. Het maakt niet alleen het in- en uitstappen gemakkelijker, maar verbetert ook de energie-efficiëntie en zorgt voor een mooiere esthetiek in de tuin. Het is dan ook zeker het overwegen waard bij het ontwerpen van een tuin met een hottub.

Naast het ingraven van je hottub zijn er nog andere manieren om de hottub in je tuin te integreren. Onze referenties van hottubs kunnen je een idee geven van de kwaliteit van de hottubs, het vakmanschap en de klantenservice van Wellaqua. Neem dus snel een kijkje in onze referenties of vraag vrijblijvend je offerte aan!