Referenties

De aanleg van een bio-zwembad in Rotselaar


  • afwerkt zwembad

De look van een zwembad, maar toch chloorvrij zwemmen? Kies dan voor de aanleg van een bio-zwembad zoals dit in Rotselaar. Een bio-zwembad wordt ook een natuurlijk zwembad genoemd.

Fot 1: Uitgangssituatie Op foto 1 zie je de beginsituatie voor de aanleg van het bio-zwembad.

Foto 2: Graafwerken Foto 2 toont de graafwerken die worden uitgevoerd om de kuil voor het zwembad te creëren. Het graafproces wordt zorgvuldig uitgevoerd om de juiste afmetingen en diepte te verkrijgen.

Foto 3: Voorbereiding storten vloerplaat In foto 3 zie je de voorbereidingen voor het storten van de vloerplaat. Dit omvat mogelijk het egaliseren van de bodem, het aanbrengen van een wapeningsnet en het plaatsen van eventuele leidingen en filtersystemen die in de vloerplaat moeten worden ingebed.

Foto 4: Vloerplaat gegoten Op foto 4 wordt de vloerplaat van het zwembad gegoten. Na het gieten moet de vloerplaat voldoende tijd krijgen om uit te harden voordat de volgende stappen worden genomen.

Foto 5: Metselwerk Foto 5 toont het metselwerkproces waarbij de wanden van het bio-zwembad worden gebouwd. Het metselwerk zorgt voor structurele stevigheid en vormt de basis voor de verdere afwerking.

Foto 6: Plaatsing folie Op foto 6 wordt de folie geplaatst in het bio-zwembad. Deze folie is speciaal ontworpen voor bio-zwembaden en zorgt voor een waterdichte en chloorvrije omgeving. De folie wordt zorgvuldig aangebracht en strak getrokken om een glad oppervlak te creëren.

Foto 7: Afgewerkt chloorvrij biozwembad met terras Op foto 7 zie je het eindresultaat: een prachtig afgewerkt chloorvrij biozwembad met een terras. Het zwembad is gevuld met water en klaar voor gebruik. Het terras biedt een ontspannen ruimte rondom het zwembad waar mensen kunnen zitten, zonnebaden en genieten van de omgeving.

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame zwembad voor jouw tuin, maar weet je niet waar te beginnen? Onze referenties van bio-zwembaden kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw situatie. Laat je inspireren door onze hoogwaardige ontwerpen. Bovendien zorgen onze filters voor een natuurlijke zuivering van het water, wat resulteert in kristalhelder water zonder chemicaliën. Onze referenties geven je een realistisch beeld van wat we kunnen doen voor jouw tuin. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan op basis van een referentie en maak van jouw droomzwembad een realiteit!