Referenties

Bio-zwembad in Wellen


  • biozwembad Wellen monoblok

Dit prachtige monoblok bio-zwembad in Wellen vormt een mooi geheel met de landelijke villa met uitgestrekte tuin. Vanuit het karaktervolle poolhouse is een verkwikkende duik in het zwembad nooit veraf. Bij warm weer kunnen de grote glazen schuiframen open waardoor het contact met het zwembad nog sterker wordt.
Een ingebouwde rolluik met solarlamellen brengt en houdt het water ook bij minder warm weer makkelijker en sneller op temperatuur. Let ook op de mooie overgang tussen de arduinen zwembadrand en de zachte kleur van het hardhouten terras.

Specificaties:

  • Monoblok bio-zwembad in Wellen sterke structuur van in de diepte gekleurd anthracietgrijs polypropyleen en een boordsteen in arduin.
  • Toegankelijkheid via een antislip plage en rechte hoektrap in dezelfde kleur als het zwembad.
  • Zuivering en ontsmetting d.m.v. een indoor filterinstallatie op basis van hydrolyse en zonder toevoeging van chloor.
  • Verwarming gebeurt door de solarlamellen van het inbouwrolluik, aangevuld met een energie-efficiënte (inverter) warmtepomp.
  • Sfeervolle badverlichting met 3 onderwater ledspots zorgt voor de perfecte finishing touch.

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame zwembad voor jouw tuin, maar weet je niet waar te beginnen? Onze referenties van bio-zwembaden kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw situatie. Laat je inspireren door onze hoogwaardige ontwerpen. Bovendien zorgen onze filters voor een natuurlijke zuivering van het water, wat resulteert in kristalhelder water zonder chemicaliën. Onze referenties geven je een realistisch beeld van wat we kunnen doen voor jouw tuin. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan op basis van een referentie en maak van jouw droomzwembad een realiteit!