Referenties

Bio-zwembad met hottub in Rummen


  • Bio-Zwembad Rummen

Ontdek dit strak bio-zwembad met hottub in Rummen in een landelijke tuin achter een oud, volledig gerenoveerd herenhuis. De zuivering en ontsmetting gebeurt volledig automatisch en zonder toevoeging van chemische additieven. De plantenzone achteraan het bio-zwembad staat niet in verbinding met het water in het bad. Een mooi voorbeeld van hoe een bio-zwembad – indien gewenst – toch dezelfde look and feel kan hebben van een strakke zwemvijver met plantenfilterzone.

De houtgestookte hottub is een mooie aanvulling op het zwembad. Na het baden in het warm gestookte water van de hottub zorgt een duik in het zwembad voor een verkwikkende afkoeling. Het zonneterras in hardhout geeft de gelegenheid om tussentijds te genieten in het zonnetje.

Specificaties:

  • Bouwkundig biozwembad met hottub in Rummen,
  • Afgewerkt met anthracietkleurige liner en een boordsteen in graniet.
  • Toegankelijkheid via een rechte hoektrap in dezelfde kleur als de liner.
  • Zuivering en ontsmetting d.m.v. een indoor filterinstallatie op basis van hydrolyse en zonder toevoeging van chloor.
  • Verwarming gebeurt met een energie-efficiënte (inverter) warmtepomp.
  • Sfeervolle badverlichting met 3 onderwater ledspots.

Als je op zoek bent naar een natuurlijke zwemervaring in jouw eigen tuin, dan is een bio-zwembad de perfecte oplossing voor jou. Onze referenties van bio-zwembaden kunnen je inspireren en laten zien wat er allemaal mogelijk is. Onze bio-zwembaden zijn ontworpen om op een natuurlijke wijze het water te zuiveren, zodat er geen schadelijke chemicaliën nodig zijn. Dit betekent dat je kunt genieten van kristalhelder water zonder je zorgen te maken over de impact op het milieu of je gezondheid. Onze referenties geven je een realistisch beeld van de mogelijkheden en kunnen je helpen bij het kiezen van het perfecte ontwerp voor jouw tuin. Vraag vandaag nog een offerte aan op basis van een referentie en laat ons je helpen bij het creëren van jouw eigen natuurlijke zwemparadijs.