Referenties

Bio-zwembad in Lummen


  • biozwembad Lummen

Dit strak ogend bio-zwembad in Lummen werd perfect geïntegreerd in de binnenkoer van deze prachtige, landelijke villa met zicht op de hoger gelegen achtertuin annex bos. De lichtgrijze, bijna witte kleur van het bad matcht perfect met de lichtkleurige kalei van de woning. De zwarte ramen van zowel de woning als de wellnessruimte zorgen samen met de strakke zwembadboord voor een ideaal contrast. Vanuit de wellnessruimte met open schuifbare ramen is het contact met het zwembad snel gemaakt.
Een inbouwrolluik met solarlamellen brengt en houdt het water ook bij minder warm weer makkelijker en sneller op temperatuur. De jetstream vormt het neusje van de zalm voor de actieve, sportieve zwemmer.

Specificaties:

  • Bouwkundig biozwembad met lichte grijze, bijna witte liner en minimalistische boord in zwart gepoederlakt roestvrij staal.
  • Toegankelijkheid via een plage en rechte hoektrap in dezelfde kleur als het zwembad.
  • Zuivering en ontsmetting d.m.v. een indoor filterinstallatie op basis van hydrolyse en zonder toevoeging van chloor.
  • Verwarming gebeurt door de solarlamellen van het inbouwrolluik, aangevuld met een energie-efficiënte (inverter) warmtepomp.
  • Sfeervolle badverlichting met 3 onderwater ledspots
  • Een tegenstroomapparaat of jetstream zorgt voor de perfecte finishing touch.

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame zwembad voor jouw tuin, maar weet je niet waar te beginnen? Onze referenties van bio-zwembaden kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw situatie. Laat je inspireren door onze hoogwaardige ontwerpen. Bovendien zorgen onze filters voor een natuurlijke zuivering van het water, wat resulteert in kristalhelder water zonder chemicaliën. Onze referenties geven je een realistisch beeld van wat we kunnen doen voor jouw tuin. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan op basis van een referentie en maak van jouw droomzwembad een realiteit!