Referenties

Bio-zwembad in Holsbeek


  • Bio-zwembad -Holsbeek

Dit bouwkundig bio-zwembad in Holsbeek is voorzien van een rolluik. Het rolluik biedt niet alleen bescherming voor het zwembad, maar ook veiligheid en comfort.

Dit bouwkundig bio-zwembad in Holsbeek gebruikt natuurlijke processen om het water schoon te houden, wat resulteert in een gezond en milieuvriendelijk zwembad.

Specificaties:

  • Bouwkundig bio-zwembad
  • Zuivering en ontsmetting d.m.v. een indoor filterinstallatie op basis van hydrolyse en zonder toevoeging van chloor.

Voordelen van een rolluik:

  • Door de toevoeging van een rolluik kan het zwembad worden beschermd tegen bladeren, vuil en ander afval, waardoor het water langer schoon en gezond blijft.
  • Bovendien zorgt het rolluik voor een veilige en gemakkelijke afsluiting van het zwembad, waardoor het risico op ongevallen wordt verminderd.
  • Het rolluik biedt ook comfort voor de zwembadeigenaar. Het houdt het water op temperatuur, waardoor energiebesparing wordt bereikt en de kosten voor het verwarmen van het zwembad worden verminderd.
  • Daarnaast biedt het rolluik bescherming tegen de zon, wat kan helpen om de hoeveelheid UV-straling die het zwembadwater bereikt te verminderen, wat weer bijdraagt aan een gezond zwembad.

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame zwembad voor jouw tuin, maar weet je niet waar te beginnen? Onze referenties van bio-zwembaden kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw situatie. Laat je inspireren door onze hoogwaardige ontwerpen. Bovendien zorgen onze filters voor een natuurlijke zuivering van het water, wat resulteert in kristalhelder water zonder chemicaliën. Onze referenties geven je een realistisch beeld van wat we kunnen doen voor jouw tuin. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan op basis van een referentie en maak van jouw droomzwembad een realiteit!