Referenties

Bio-Zwembad in Biekedelle (Holsbeek)


  • totaal project bio-zwembad terras en poolhouse
  • biozwembad - Holsbeek

Dit bio-zwembad in Biekedelle (Holsbeek) maakt deel uit van een totaalproject met daarnaast ook tuinontwerp, tuinaanleg, beplanting, bestrating en een poolhouse. Het is een prachtig voorbeeld waarbij we een unieke en prachtige buitenruimte creëerden.

Bij de aanleg van het bio-zwembad werd rekening gehouden met verschillende factoren, zoals de afmetingen en vorm van het zwembad, de locatie in de tuin, de filtratie en desinfectie van het water en de integratie van het zwembad in het tuinontwerp.

Het tuinontwerp en de aanleg omvat het plannen en uitvoeren van de beplanting en bestrating van de tuin, evenals het ontwerpen en bouwen van het poolhouse. Bij het ontwerpen van de tuin moet rekening worden gehouden met aspecten zoals de stijl en sfeer van de tuin, de bloei- en groeiperiode van de planten en de gewenste functionaliteit van de buitenruimte. Hiervoor werken we samen met een ervaren tuinaanlegger.

Well-Aqua coördineerde kan het project van begin tot eind en zorgde ervoor dat alle aspecten naadloos op elkaar aansloten. Door te werken met één aannemer heb je ook één aanspreekpunt, wat de communicatie en planning vergemakkelijkt.

Het resultaat van dit totaalproject in Holsbeek: een prachtige buitenruimte die perfect past bij de wensen en levensstijl van de klant. Een plek waar je kunt ontspannen, genieten en mooie momenten kunt beleven met vrienden en familie.