Referenties

Aanleg zwemvijver met organische vorm gedeeltelijk bovengronds in Lincent


  • organische zwemvijver
  • folie in organische zwemvijver

In Lincent werkten we aan de aanleg van een zwemvijver met organische vorm. Het ontwerp van de vijver is zorgvuldig uitgedacht om een natuurlijke en harmonieuze uitstraling te creëren. Langs de zijkant van de zwemvijver werd een plantenzone gecreëerd. Hier werden verschillende soorten waterplanten geplaatst om een natuurlijk evenwicht te creëren en het water te zuiveren. Deze plantenzone draagt niet alleen bij aan de ecologie van de vijver, maar voegt ook een mooie groene en natuurlijke uitstraling toe. Rondom de zwemvijver werd een verhoogd terras aangelegd. Dit terras biedt een comfortabele en aantrekkelijke ruimte waar mensen kunnen ontspannen, zonnebaden en genieten van het uitzicht op de zwemvijver. Het gebruik van duurzame materialen zorgt ervoor dat het terras lang meegaat en goed bestand is tegen weersinvloeden.

Wat dit project nog specialer maakt, is dat de zwemvijver gedeeltelijk bovengronds wordt aangelegd. Dit betekent dat een deel van de vijver zich boven het maaiveld bevindt, wat een visueel interessant effect geeft en de mogelijkheid biedt om de vijver op een unieke manier te ervaren.

Het proces van de aanleg van een zwemvijver met organische vorm, plantenzone aan de zijkant, een verhoogd terras en een gedeeltelijk bovengrondse constructie vereist expertise en aandacht voor detail. Het resultaat zal echter een adembenemende zwemvijver zijn die perfect past in de natuurlijke omgeving en een oase van rust en schoonheid creëert.

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame zwemvijver voor jouw tuin, maar weet je niet waar te beginnen? Onze referenties van zwemvijvers kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw situatie. Laat je inspireren door onze hoogwaardige ontwerpen. Bovendien zorgen onze filters voor een natuurlijke zuivering van het water, wat resulteert in kristalhelder water zonder chemicaliën. Onze referenties geven je een realistisch beeld van wat we kunnen doen voor jouw tuin. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan op basis van een referentie en maak van jouw droomzwemvijver een realiteit!