Referenties

Aanleg mini-zwemvijver in Putte (werffoto’s)


  • Plaatsing folie minizwemvijver Putte

Een zwemvijver kan aangelegd worden volgens ieders budget. Ook in een kleine zwemvijver kan je volop genieten van verkoeling. De stappen bij de aanleg van een mini-zwemvijver in Putte door Well-Aqua:

Stap 1: Ontwerp en planning
Bij de aanleg van een mini-zwemvijver door Well-Aqua begint het proces met het ontwerp en de planning. Het team van Well-Aqua zal samenwerken met de klant om de gewenste grootte, vorm en functies van de mini-zwemvijver te bepalen. Er wordt ook gekeken naar de beschikbare ruimte en de omgevingsfactoren om ervoor te zorgen dat de zwemvijver goed geïntegreerd wordt in de omgeving. (Foto 1: situatie voor de werken)

Stap 2: Graafwerken
Na het voltooien van het ontwerp en de planning starten de graafwerken. Het team van Well-Aqua graaft de kuil voor de mini-zwemvijver volgens de specificaties en afmetingen die zijn vastgesteld tijdens het ontwerpproces. Hierbij wordt rekening gehouden met de gewenste diepte van de zwemzone en eventuele extra zones, zoals een plantenfiltergedeelte.

Stap 3: Metselwerken
Foto 3 toont het metselwerkproces waarbij de wanden van de zwemvijver worden gebouwd. Het metselwerk zorgt voor structurele stevigheid en vormt de basis voor de verdere afwerking.

Stap 4: Plaatsing van de vijverfolie
De volgende stap is het plaatsen van de vijverfolie. De folie wordt zorgvuldig aangebracht in de uitgegraven kuil om een waterdichte omgeving te creëren. Het is belangrijk dat de folie strak wordt getrokken en geen plooien of vouwen bevat. Dit zorgt ervoor dat de mini-zwemvijver vrij is van lekken en duurzaam is.

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame zwemvijver voor jouw tuin, maar weet je niet waar te beginnen? Onze referenties van zwemvijvers kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw situatie. Laat je inspireren door onze hoogwaardige ontwerpen. Bovendien zorgen onze filters voor een natuurlijke zuivering van het water, wat resulteert in kristalhelder water zonder chemicaliën. Onze referenties geven je een realistisch beeld van wat we kunnen doen voor jouw tuin. Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nog een offerte aan op basis van een referentie en maak van jouw droomzwemvijver een realiteit!